Frivillige / Møter og samlinger

Bli med på frivilligsamling 18. september!

Refugees Welcome Oslo er fortsatt et fellesskap der varme hjerter og villige hender kan bidra til et bedre samfunn. En og en av oss – skritt for skritt, slik mennesker sammen bygger  et samfunn.  Bli gjerne med! 

Mandag 18. september arrangerer vi et frivilligmøte – åpent for alle. Hovedtema for møtet er prosjektet Nabolag Oslo. Dette er et prosjekt der Refugees Welcome Oslo i samarbeid med ulike bydeler i Oslo kobler frivillige med nybosatte flyktninger for gjensidig sosial kontakt, praktisk hjelp, bidrag til kulturforståelse – eller rett og slett for å ta en kopp kaffe og snakke litt norsk sammen. Omfanget av innsatsen tilpasser du selv – poenget er rett og slett å være en god nabo for en ny nabo i ditt eget nabolag.

Det blir også informasjon om våre andre prosjekter, for eksempel turgruppe på mottak, innsamling og gratisbutikk, leksehjelp, og kafétreff.

Er du nysgjerrig på noe av dette? Kom på frivilligsamling på møterom 202 på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, mandag 18. september klokka 18 til klokka 20.

Vi kan alle gjøre noe. Vi kan alle bidra. Til et varmere samfunn, til bedre forståelse, til at hverdagen går litt lettere rundt for hver og en av oss – og til at alle kan bli sett og inkludert.

Spørsmål – eller meld fra om du kommer: Kontakt rwo.naboguide@gmail.com
Du kan og melde deg på arrangementet på facebook: Klikk her

teisen_middag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s